نسخه جدید بازی PES، با عنوان eFootball PES 2021 Season Update منتشر شده است. این نسخه در حقیقت آپدیتی برای PES 2020 است. در حقیقت کمپانی Konami به جای ساخت یک بازی کاملاً جدید، اطلاعات بازیکنان و تیم ها را بروزرسانی کرده است. اما در نسخه بعدی، تغییرات گرافیکی قابل توجه اتفاق می‌افتد چرا که قرار است به جای Fox Engine، از موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine استفاده شود.

در این مقاله به بررسی سیستم مورد نیاز برای اجرا کردن روان و خوب بازی eFootball PES 2021 می‌پردازیم.

کمپانی Konami تا سال ۲۰۱۹ در طراحی بازی فوتبال Pro Evolution Soccer  که با عنوان Winning Eleven نیز شناخته می‌شود، بخش لیگ قهرمانان UEFA را در نظر می‌گرفت اما در سال ۲۰۱۹، به دلیل از دست دادن لایسنس، این بخش حذف شده است.

سیستم مورد نیاز PES 2021

در نسخه‌ی بعدی نیز نام‌گذاری بازی کمی تغییر کرده و به جای آنکه نام بازی PES 2020 باشد، نام دقیق آن eFootball PES 2020 است.

نسخه‌ی سال جدید یعنی ۲۰۲۱، عملاً همان نسخه‌ی قبلی است با این تفاوت که بروزرسانی شده است. بنابراین سخت افزار مورد نیاز برای اجرا کردن این نسخه، تقریباً مثل نسخه قبل است. در ساخت این نسخه از موتور گرافیکی Fox Engine استفاده شده است و البته این آخرین نسخه PES است که با این موتور گرافیکی طراحی می‌شود. در نسخه‌های بعدی قرار است موتور آنریل انجین جایگزین شود که بروزتر و پیشرفته‌تر است.

سیستم مورد نیاز PES 2021

دقت کنید که بازی eFootball PES 2020 فقط مخصوص کامپیوتر و پلی استیشن ۴ و ایکس باکس سری ایکس و سری اس نیست، نسخه موبایل مخصوص اندروید و iOS یا در واقع آیفون و نسخه مخصوص ایکس باکس وان نیز منتشر شده است. کاربران ویندوز هم می‌توانند نسخه‌ی ویندوزی را استفاده کنند.

حداقل سیستم مورد نیاز PES 2021

سیستم عامل: ویندوز 8.1 و یا ویندوز 10 نگارش ۶۴ بیتی

پردازنده: AMD FX 4350 یا Intel Core i5-3470 و مدل‌های قوی‌تر

رم: ۸ گیگابایت

کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7870 یا NVIDIA GTX 670 یا مدل‌های قوی‌تر

هارددیسک: حداقل ۴۰ گیگابایت فضای خالی

بازی آنلاین: اینترنت با سرعت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه (۶۴ کیلوبایت بر ثانیه)

سیستم پیشنهادی برای PES 2021

سیستم عامل: ویندوز 10 نسخه ۶۴ بیتی

پردازنده: AMD FX 8350 یا Intel Core i7-3770 و مدل‌های قوی‌تر

رم: ۸ گیگابایت

کارت گرافیک: AMD Radeon R9 270X یا NVIDIA GTX 760 یا مدل‌های قوی‌تر

هارددیسک: حداقل ۴۰ گیگابایت فضای خالی

شاید سیستم شما جدید است و در بررسی مشخصات کارت گرافیک و پردازنده، دچار مشکل شده‌اید و نمی‌توانید آن را با مشخصات سخت افزاری که ذکر شد، مقایسه کنید. دقت کنید که تعداد هسته‌های پردازنده و سرعت هسته‌ها یا مقدار رم کارت گرافیک، ملاک ارزیابی نیست!

هر هسته از پردازنده‌های جدید، معمولاً قوی‌تر و بهینه‌تر از هسته‌های پردازنده‌های چند سال قبل است، حتی اگر سرعت کلاک که بر حسب گیگاهرتز بیان می‌شود، کم و بیش پایین‌تر باشد.

ممکن است یک کارت گرافیک رده پایین از نسل جدید، برابر با کارت گرافیک رده اول چند نسل قبل باشد و همین‌طور ممکن است کارت گرافیکی با رم بسیار بالا داشته باشید اما به خوبی کارت گرافیک‌ها جدید که رم کمی دارند، عمل نکند چرا که پردازنده‌ی گرافیکی ضعیف است.

برای مقایسه دقیق و اصولی عملکرد کارت گرافیک‌ها و پردازنده‌ها، به مقالات زیر توجه فرمایید و مدل پردازنده و کارت گرافیک سیستم خویش را با سیستم حداقلی و سیستم پیشنهادی، مقایسه کنید: