بازی و سخت‌افزار

آیا مود بازی ها به صورت فایل ini و xml تیک و لگ زدن بازی را کاهش می‌دهد؟

در ساخت بازی‌های گرافیکی و سنگین امروزی، موتور گرافیکی Unreal Engine یکی از موارد محبوب و پرکاربرد است. گرافیک بعضی از بازی‌های ساخته شده با Unreal Engine 5 یا Unreal Engine 4 زیبا و خیره‌کننده است اما برای اجرا کردن این بازی‌ها با بالاترین تنظیمات گرافیکی در رزولوشنی نظیر 4K، به کارت گرافیک رده‌اول و گران‌قیمت نیاز است. گیمرهایی که کارت گرافیک میان‌رده یا ضعیف دارند، به ناچار تنظیمات گرافیکی بازی‌ها را کاهش می‌دهند تا لگ و تیک زدن بازی کاهش پیدا کند و سرعت اجرای بازی بالا برود.

یک روش دیگر برای بهبود سرعت اجرای بازی‌های ساخته شده به کمک آنریل انجین و برخی موتورهای گرافیکی‌ دیگر، استفاده از مودهایی به شکل فایل ini است. اما آیا واقعاً این نوع مودها سرعت اجرای بازی را در حد قابل توجهی افزایش می‌دهد؟ در ادامه به بررسی بیشتر موضوع می‌پردازیم.

بنچمارک RTX 5060 Ti و مقایسه اسلات PCIe 5.0 و PCIe 4.0

اخیراً انویدیا کارت گرافیک RTX 5060 Ti را معرفی کرده که درست مثل کارت گرافیک RTX 4060 Ti، حافظه‌ی ویدیویی آن ۲ حالت دارد: مدل ۸ گیگابایتی و مدل ۱۶ گیگابایتی. در تست‌های مختلفی که تاکنون صورت گرفته، سرعت این دو کارت گرافیک در بازی‌های سنگین و گرافیکی نزدیک به هم است ولیکن خرید مدلی که حافظه‌ی آن ۱۶ گیگابایت است برای رزولوشن‌های بالاتر و همین‌طور کاربردهایی به جز بازی، توصیه می‌شود.

نکته‌ی جالب این است که اگر مادربورد از اسلات PCIe 5.0 برخوردار نباشد، عملکرد کارت گرافیک RTX 5060 Ti در بازی‌ها تغییر می‌کند و تفاوت گاهی زیاد و کاملاً محسوس است و گاهی ناچیز است. در ادامه به جزئیات بیشتر در مورد بنچمارک RTX 5060 Ti در چندین بازی سنگین و گرافیکی امروزی می‌پردازیم.

آموزش اسکن و ویروس کشی کامپیوتر با آنتی ویروس ویندوز 11

یکی از دلایل کند عمل کردن ویندوز، ویروسی شدن کامپیوتر یا لپ‌تاپ است. ممکن است فلش درایو USB یا هارد اکسترنال حاوی ویروس را به سیستم متصل کرده باشید و با دبل‌کلیک روی آن، سیستم آلوده شده باشد و ممکن است بدافزار و ویروس را از سایتی دانلود کرده باشید. حتی اگر سیستم پردازنده قوی داشته باشد و به عبارت دیگر سیستم قوی گیمینگ داشته باشید، ممکن است سرعت آن تحت تأثیر ویروس و بدافزار بسیار پایین بیاید.

در ادامه مطلب نحوه اسکن و ویروس‌کشی سیستمی که ویندوز 11 روی آن نصب شده را توضیح می‌دهیم. با سیاره‌ی بازی همراه باشید.

راهنمای خرید CPU گیمینگ و پردازنده برای رندرینگ و سیستم اداری و دانشجویی

بعد از معرفی سری جدید پردازنده‌های ای‌ام‌دی که رایزن ۹۰۰۰ است و همین‌طور نسل جدید پردازنده‌های اینتل که سری Core Ultra 200 است، بررسی مجدد عملکرد پردازنده‌ها و مقایسه کردن قیمت محصولات برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین پردازنده ضروری است. تنوع محصولات زیاد است و انتخاب بهترین CPU برای گیم یا کارهای گرافیکی و همین‌طور رندرینگ و سیستم برای کار مهندسی، کار ساده‌ای نیست.

در این راهنمای خرید پردازنده، به معرفی بهترین پردازنده در رنج‌های مختلف قیمت می‌پردازیم. متناسب با هدف و کاربرد سیستم یکی از محصولات معرفی شده را خریداری کنید.

بررسی پردازنده Ryzen 9 9950X3D و Ryzen 9 9950X و مقایسه با پردازنده اینتل در بازی و برنامه‌های مختلف

قبل از خرید پردازنده جدید همواره تحقیق کردن در مورد پردازنده‌های جدید و چک کردن بررسی و بنچ‌مارک CPU موضوع مهمی است. البته همواره باید نوع کاربرد را در نظر گرفت، به عنوان مثال یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ معمولی برای کار اداری و آموزشی ساده، نیازی به پردازنده قوی با تعداد زیادی هسته ندارد یا برای کامپیوتر و لپ‌تاپ گیمینگ، تعداد زیادی هسته‌ی کوچک و کم‌مصرف مفید نیست بلکه ۶ یا ۸ هسته‌ی بزرگ و قوی ضروری و البته کافی است و تعداد بیشتری هسته، کمک زیادی به بهتر و روان‌تر اجرا شدن بازی‌ها نمی‌کند.

در این بررسی CPU به بنچ‌مارک‌های پردازنده قدرتمند Ryzen 9 9950X3D ای‌ام‌دی می‌پردازیم که با توجه به پسوند X3D جزو مدل‌هایی است که کش سه‌بعدی با ظرفیت بالا دارد و در نتیجه به طور کلی برای سیستم گیمینگ و اجرا کردن بازی‌ها گزینه‌ی ایده‌آلی است. با ما باشید.

بنچ مارک کارت گرافیک RTX 5090 و RTX 5080 در بازی ها و مقایسه با RTX 4090 و RX 7900 XTX

چند ماه از معرفی نسل جدید کارت گرافیک‌های انویدیا یا به عبارت دیگر سری RTX 5000 گذشته است و با وجود اینکه موجودی بازارهای عالی نیست، تعداد زیادی از محصولات جدید فروخته شده و تدریجاً بنچ‌مارک‌ها و اشکالات و مزایای نسل جدید مشکل می‌شود. نسل جدید با تمرکز بر افزایش قدرت پردازشی در محاسبات هوش مصنوعی معرفی شده و قابلیت‌هایی نظیر MFG و DLSS 4.0 متکی بر هوش مصنوعی است.

اگر قصد خرید کارت گرافیک رده‌اول و جدید دارید، با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا اولین بنچ‌مارک‌های تخصصی که عملکرد واقعی نسل جدید کارت گرافیک‌های انویدیا را نشان می‌دهد، بررسی کنیم. هدف بررسی بنچ‌مارک کارت گرافیک RTX 5090 و RTX 5080 است. با ما همراه باشید.

آخرین دیدگاه‌ها
۲۰۰ دیدگاه و پاسخ آخر